Pooler – vårt utbud

Vi har många typer av swimmingpooler för att tillgodose olika behov hos olika kunder. Glasfiberpool, linerpool av stål, betongpool eller ovanmarkpool i stål eller trä. Vi har även overflowpool, även kallad infinity för den som önskar ett riktigt elegant uttryck i trädgården. Vi hjälper naturligtvis till med installation och annan service, främst i Stockholm men även på andra närliggande orter. Vi har satt ihop några mycket intressanta poolpaket som är mycket prisvärda. Vi har poolpaket med både linerpooler, betongpooler, ovanmarkpooler och glasfiberpooler.

Glasfiberpool

Glasfiberpool blir allt populärare i Sverige och det finns en anledning. De kommer färdiga vid leverans vilket gör monteringstiden kort och enkel. Inget krångel med att lägga liner, trappan sitter redan på plats, ytan är blank och enkel att hålla ren och livslängden lång.

Läs mer

Ametyst1Glasfiberpool

Liner pooler, stålväggspooler, ovanmarkspooler

En exklusiv pool till ett attraktivt pris. Med en riktigt stabil poolstomme och exklusiva komponenter blir denna pool ett lätt val. Välj mellan olika liners.

 

Läs mer

rund_pool

Ovanmarkpool Stål

En riktig kvalitetspool till bra pris! Poolerna finns i flera olika storlekar och är tillverkade i vitlackad 0,45 mm galvaniserat stål. Poolen levereras med sanfilter och pump inklusive sand, enfärgad liner 0,4 mm, bräddavlopp, inlopp, slang, slangklämmor, och säkerhetsstege samt bottenmatta.

Läs mer

ovanmark_500

Ovanmarkpool Gardipool

Gardipool är en träpool som kommer i byggsats. Den kan stå ovan mark , helt eller delvis nergrävd. Perfekt om man har ne sluttningstomt eller inte vill gräva på tomten.Gardipool finns i 2 olika modeller; Octoo samt Oblong

Läs mer

Octoo_500

Betongpool Styroporblock med extra hård insida

Stommen består av frigolitblock som man bygger ihop själv, armerar och fyller med betong. Styroporblocken har en extra hård insida som gör att man slipper förstärka insidan av poolväggen. I och med att man bygger ihop blocken är storlek och utformning mycket flexibel. Vi har emellertid satt ihop några extra prisvärda paket i tre olika storlekar, ta gärna en extra titt på dessa! Poolen kan grävas ner helt, stå delvis eller helt ovan mark.

Läs mer

Betong

Om oss

Pooltorget AB har funnits i 12 år . Vi började verksamheten med att sälja pooltak men allt eftersom har sortimentet ökat. Vi hjälper er även med service av pooler och spabad

Läs mer

Köpvillkor

Läs mer här om våra köpvillkor, garantier mm

Läs mer

Finansiering

Vi samarbetar med Wasa Kredit när det gäller finansiering  för privatpersoner. Vi kan erbjuda olika lösningar och återbetalningstider Läs mer