Pooler – vårt utbud

Vi har många typer av swimmingpooler för att tillgodose olika behov hos olika kunder. Glasfiberpool, linerpool av stål, betongpool eller ovanmarkpool i stål eller trä. Vi har även overflowpool, även kallad infinity för den som önskar ett riktigt elegant uttryck i trädgården. Vi hjälper naturligtvis till med installation och annan service, främst i Stockholm men även på andra närliggande orter. Vi har satt ihop några mycket intressanta poolpaket som är mycket prisvärda. Vi har poolpaket med både linerpooler, betongpooler, ovanmarkpooler och glasfiberpooler.

Polypropylen Pooler, med eller utan overflow

Förinstallerat och klart vilket gör en superenkel installation. Välj mellan pool med skimmer och overflow pool. Vem vill inte ha en vacker pool med infinity känsla?

Läs mer

Glasfiberpool

Glasfiberpool blir allt populärare i Sverige och det finns en anledning. De kommer färdiga vid leverans vilket gör monteringstiden kort och enkel. Inget krångel med att lägga liner, trappan sitter redan på plats, ytan är blank och enkel att hålla ren och livslängden lång.

Läs mer

Ametyst1Glasfiberpool

Ibiza poolen

Ibizapoolen är en stålväggspool med plastförstärkning som gör att den står emot rost bra. Poolen har ett ordentligt djup på 1,50 och finns med blå- och mosaikliner. Därtill har Ibizapoolen ett riktigt bra pris! Titta gärna lite extra på poolpaketen med pooltak…

Läs mer

Ibizapool

Liner pooler, stålväggspooler, ovanmarkspooler

En exklusiv pool till ett attraktivt pris. Med en riktigt stabil poolstomme och exklusiva komponenter blir denna pool ett lätt val. Välj mellan olika liners.

Läs mer

rund_pool