Nordpools spabad är designade för det nordiska klimatet

Spabad med mycket bra isolering, ett väl tilltaget baddjup och tysta pumpar!

Läs mer här >>

Nordpool Spabad

Nordpool har tillverkat utomhusspa för Nordiskt klimat i många år. Därför är de tillverkade för att klara vårt bistra klimat året om. Med treskiktsisolering, separata cirkulationspumpar, välisolerade lock och genomtänkta detaljer skapar de spabad som är bra för både kropp, själ och plånbok.

I den nya Q serien är spabaden utrustade med Balboa pumpar. Ett högkvalitativt märke med några av marknadens absolut bästa och tystaste cirkulationspumpar! Alla karen har 3 skiktsisolering vilket ger en bättre värmehållning till mycket lägre kostnad än andra bad. Den separata cirkulationspumpen bidrar till minimal energiförbrukning. Glasfiberbotten med extra isolering och rostfria munstycken är andra detaljer som passar för det nordiska klimatet och är snällare mot både miljö och plånbok.

Tor / Q6

Tor har plats för hela familjen med sina 6 platser, varav en är liggande. Med sittdjup på 75 cm hör det till marknadens djupaste kar. 34 kraftfulla munstycken samt en nästintill ljudlös Geckopump skänker lugn till badstunden.

Vårt pris: 69 900 kr

Läs mer

Sarek

Sarek är ett oerhört prisvärt spabad där hela familjen får plats. Spabadet har 2 liggplatser och 3 sittplatser. 31 munstycken ser till att alla badande får skön massage. Inget avkall är gjort på de viktigaste detaljerna.

Vårt pris: 59 900 kr

Läs mer

Uppgradera till Saltvattensystem!

 

Idun / Q7

Idun är lite större än Tor men lite mindre än Oden. Modellen  har 6 platser varav 2 st liggplatser samt 36 st munstycken. Det är också utrustad med en mycket tyst Geckopump och ett väl tilltaget sittdjup på 75 cm. Väj mellan vit eller svart insida.

Pris: 79 900 kr

Läs mer

Svalbard

Svalbard är det absolut mest prisvärda spabadet i sortimentet som ger en skön badupplevelse till låg kostnad. Med plats för upp till 5 personer är det ett perfekt val för den lilla familjen. Samma goda isolering som på de dyrare spabaden, vilket också ger en god ekonomi

Pris: 49 900 kr

Läs mer

 

Oden / Q8

Oden är det största och mest utrustade i den nya Q-serien. Den är utrustad med hela 57 kraftfulla munstycken, 7 platser varav 2 ligglounger Gemensamt med de andra Q modellerna är det djupa sittdjupet på 75 cm samt den otroligt tysta Geckopumpen.

Pris: 89 900 kr

Läs mer

Abisko

Abisko är ett riktigt massagemonster med hela 89 munstycken! Abisko har plats för 6 banande, varav två liggande och en sittande helkroppsmassage. I denna modell har vi också ett rejält badjup på 75 cm. Den är även utrustad med Wifi modul som standard.

Pris: 79 900 kr

Läs mer

Rena ditt vatten med Spa Frog!

 

Glasfiberpooler

Glasfiberpooler

Linerpooler

Linerpooler

Ovanmarkpool

Ovanmarkpool

Utomhuspooler

Utomhuspooler

Välkommen till vår butik

Öppettider Adress
Mån-Tors 10:00 – 17:00 Pooltorget AB
Fre 14:00 – 17:00 Stallarholmsvägen 43
Lunch 12:00 – 13:00 124 59 Bandhagen

Vi säljer pooltak, utespa, pooler och pooltillbehör till mycket bra priser!