Söker ni Glasfiberpool i Stockholm? Vi har glasfiberpooler för alla!

Vi har många olika modeller av glasfiberpooler i olika prisklasser.

Glasfiberpool blir allt populärare i Sverige och det finns en anledning. De kommer färdiga vid leverans vilket gör monteringstiden kort och enkel. Inget krångel med att lägga liner, trappan sitter redan på plats, ytan är blank och enkel att hålla ren och livslängden lång. Vi har valt att arbeta med 3 olika märken av glasfiberpool för att tillgodose alla behov och plånböcker.

Arkipelag Glasfiberpooler

En glasfiberpool av hög kvalitet till attraktivt pris. Tillverkad i Europa för europeiskt klimat. Arkipelag glasfiberpooler har många fördelar: Stark konstruktion, Integrerad trappa, Kommer i ett stycke – alltså enkel installation.

Läs mer

Sandhamn2 Glasfiberpool

Keramisk pool

En ny generation pooler tillverkade av högklassiga material från världsledande tillverkare. Poolen har flera förstärkta lager samt en keramisk kärna vilket leder till en fantastisk styrka och hållbarhet.

Läs mer

utomhuspooler

Leisure Glasfiberpool

LEISURE Pools från Autralien är en av världens största tillverkare av glasfiberpooler. Poolerna är kända för dess unika, modern design med raka linjer, smarta lösningar och deras unika konstruktion av pooler.

Läs mer

the_cube

Om oss

Pooltorget AB har funnits i 12 år . Vi började verksamheten med att sälja pooltak men allt eftersom har sortimentet ökat. Vi hjälper er även med service av pooler och spabad

Läs mer

Köpvillkor

Läs mer här om våra köpvillkor, garantier mm

Läs mer

Finansiering

Vi samarbetar med Wasa Kredit när det gäller finansiering  för privatpersoner. Vi kan erbjuda olika lösningar och återbetalningstider Läs mer