Poolvärmepump från Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av poolvärmepumpar i Norden.

De har sedan starten 2002 levererat cirka 20 000 poolvärmepumpar. De erbjuder en hög service- och kunskapsnivå samt marknadens bredaste sortiment av poolvärmepumpar med effekter från 3 kW-96 kW.
NÄSTA GENERATIONS MILJÖSMARTA POOLVÄRMEPUMPAR.Dessa poolvärmepumpar är WiFi-kompatibla, tystgående och energibesparande. De är dessutom utrustade med det miljövänliga köldmediet R32, med lågt GWP (Global Warming Potential) och lägre klimatpåverkan.
P-serien, den enda on/off-pumpen i sortimentet har till 2019 uppdaterats med ett plåtkabinett.
Q-serien, X-serien och S-serien är WiFikompatibla, så att poolvärmepumpen enkelt kan styras via en app i din smartphone (iPhone/Android).
Med G&J gratis app ”PoolTemp” kan du bland annat justera badtemperaturen, aktivera timern, stänga av och på poolvärmepumpen samt följa temperaturutvecklingen.
Modellerna i Q- och X-serien är utrustade med en steglös inverterkompressor för högsta möjliga värmeeffekt, verkningsgrad och energibesparing. Silent-läget ger modellerna tystgående drift.

ENERGIBESPARANDE POOLVÄRMEPUMPAR FÖRLÄNGER BADSÄSONGEN

G&J miljösmarta poolvärmepumpar förlänger badsäsongen och du får samtidigt en energieffektiv och miljövänlig uppvärmning av din pool. Jämfört med elvärme kan du räkna med en besparing om 65-85%, vilket medför en mycket god investeringslogik.

ROBUST KVALITET MED LÅNG LIVSLÄNGD FÖR PRODUKTEN
Poolvärmepumparna kännetecknas genomgående av hög kvalitet vad gäller material- och komponentval samt tilltalande design. Detta gör att G&J poolvärmepumpar har en lång livslängd. Under användning kan man dock förvänta sig att behöva byta delar i poolvärmepumpen som en del av normalt slitage.

HÖGKLASSIG SERVICE OCH SUPPORT  G&J satsar en stor del av sina resurser på att skapa ett bekymmersfritt produktägande för konsumenter och i detta är tillgången till vårt nätverk av servicepartners, reservdelar och högklassig service och support viktiga ingredienser.

 

P-Serien

+ KOMPAKT, GRÅLACKERAT STÅLKABINETT
+ LÄGSTA INVESTERINGSKOSTNAD
+ MODELLER FÖR BÅDE MINDRE OCH NORMALSTORA POOLER

Q- Serien Inverter

Miljösmart poolvärmepump med hög värmeeffekt, verkningsgrad och energibesparing.
3 års fullservicegaranti och 7 års materalgaranti för kompressorn.

  • Q serien minskar uppvärmningskostnaden med 70-80%  beroende på utomhustemperatur och skapar behaglig poolvärme till låg investeringskostnad.
  • Robust , grålackerat kabinett med horisontellt luftblås
  • WIFi- kompatibel för fjärrstyrning via smartphone
  • Titanväxlare som tål både klor- och saltvatten
  • Temperaturstyrd avfrostningsfunktion
  • Miljövänligt och effektivt köldmedium R32
  • Inbyggs flödesvakt för säker drift och unionskopplingar för enkel installation.
  • Digital LED-display för enkel temperaturinställning och med timerfunktion
  • Leverans med vinteröverdragsamt installationstillbehör
  • Modellen Q 30 finns både som 1-fas utförande och 3-fasutförande

 

Om oss

Pooltorget AB har funnits i 12 år . Vi började verksamheten med att sälja pooltak men allt eftersom har sortimentet ökat. Vi hjälper er även med service av pooler och spabad

Läs mer

Köpvillkor

Läs mer här om våra köpvillkor, garantier mm

Läs mer

Finansiering

Vi samarbetar med Wasa Kredit när det gäller finansiering  för privatpersoner. Vi kan erbjuda olika lösningar och återbetalningstider Läs mer